Login for faster access to the best deals. Click here if you don't have an account.

Qiueme Belle by Magic Foundation QB Private

3 months ago Health & Beauty Kuala Lumpur 248 views

RM39.90

  • img
  • img
  • img
  • img
Ads Details

The New Products Magic Foundation QB by Qiueme Belle.

Siapa ada masalah beli foundation mahal-mahal tapi muka still nampak kusam? Korang boleh tarik nafas lega sebab sekarang masih sempat untuk order #qiuemebellemagicfoundation dari team kami ❤

Introducing our first magic foundation, ‘Qiueme Belle’. Qiueme Belle ni tak sama dengan foundation lain tau. Selain dari harga yang sangat mampu milik, and you can say NO to:

• Concealer ❌

• Powder ❌

• 360 camera ❌

• Filter ❌

Selain itu, Qiueme Belle ini juga adalah gabungan compact powder, concealer & BB cream yang akan terus buat muka uolls flawless dan glowy. Dengan Qiueme Belle, anda mampu menjadi cantik setanding artis Bollywood tau. Nak jadi Kareena Kapoor? Or Priyanka Chopra? Haa, sebut je. Calit-calit dah lawa. Texture yang sangat smooth,  senang blend & kulit menjadi flawless serta-merta. Magic foundation ini mampu mengubah penampilan anda pada masa hadapan. 

Apa yang best ✨Qiueme Belle Magic Foundation✨?

❤ mengandungi SPF 35++

❤ mesra wuduk & senang dicuci

❤  sesuai untuk semua jenis kulit

❤ full coverage

❤ tahan lama lebih dari 8 jam

❤ satu pilihan tone colour foundation sahaja kerana ia sesuai untuk semua jenis warna kulit  i.e  dark, light, etc

❤ perubahan mengikut suhu, malam jadi lain, siang jadi lain yang penting cantik & natural

❤ 100% menutup flex hitam,parut,cela

❤ anti-penuaan

❤ membantu mencerahkan kulit  4x ganda

❤ bau yang sangat wangi (mesti husband suka)

❤ diperkaya dengan vitamin c, glitter glowy & shiny

RUGI KALAU TAK GRAB, DAH GRAB MESTI REPEAT PUNYA