Zura lzora

Zura lzora

Zura lzora

About us

Address: Kampung batu 10 kadok 16450 KB Kelantan

Office No: 60137951451

Email: [email protected]

Waze Name: Kampung batu 10 kadok 16450 KB Kelantan

Business Hours: 24jam

Registration Number: Norazura a rahim

Promotion:

Product Sahajidah hai O Marketing:

Zura izora Enterprise adalah agent dari product Sahajidah Hai-O.  Sahajidah Hai-O Marketing Sdn. Bhd. begitu sinonim dengan produk yang berkualiti tinggi dan selamat serta menawarkan pelbagai rangkaian produk hebat seperti penapis air, siri pakaian dalam, produk kecantikan, produk keperluan rumah dan tidak ketinggalan siri produk kesihatan yang terkenal semenjak turun-temurun.

Product-product kami dapat membantu masalah-masalah keperluan harian anda. Dari segi masalah kesihatan; sekiranya anda mempunyai masalah dari segi kesihatan kami menyediakan product seperti Maharani hai-o, Garlic, hai-o Garam buluh min Cafe , BB plus, Spirulina dan banyak lagi. Dari segi penjagaan diri kami juga ada menjual product seperti sabun garam buluh marine essence, shampoo marine assence, 

Masalah dari segi kecantikan, kami mempunyai product cozuma iaitu lipstic dan BB CREAM yang akan menjadikan anda seperti bidadari.

Kami juga ada menyediakan keperluan rumah seperti product eziclean yang mana dapat menjadikan rumah anda kelihatan bersih dan bersinar.

Zura izora juga ada menyediakan set penjagaan rambut faith and fleur yang mana dapat mengurangkan rambut gugur menghitamkan uban pramatang, menghilangkan rambut berminyak, merawat rambut rosak, menghilangkan kelimumur, melembabkan rambut, menghilangkan kutu.

Zura juga sedang mencari pengedar/ agent untuk product-product  Zura (pencarian protege) yang mana mempunyai kelebihan dan syarat-syarat:

*Khas kepada semua pengguna hp.. Jom buat satu bisnes dengan hanya menggunakan hp, buat sekali untungnya berkali-kali tanpa henti

*Tak suka cari org? Tk pandai cari org? Serahkn pd yg pakar

*Join jer dulu..Kita susun dan ajar supaya dpt gaji bulanan..Jom buat secara Teamwork bersama. klu kerja mudah mcm ni dpt gaji RM1500 setiap bulan ok kn..klu dpt RM10000 lg ok kn..bagaimna klau RM31000 sebulan mmg terlajak ok kn.. Jdi jom buat langkah pertama daftar dulu

*Masuk dalam group dulu, kita bagi pencerahan supaya faham , atau boleh pm saya terus!!

Syarat kelayakan:

-  berumur 12 tahun ke atas

-  ada handphone

-  ade akaun bank(kalo x camne nak masuk duit kan)

-  ade akaun facebook

-  ade akaun whatssap

-  duduk di Malaysia dan berwarganegara Malaysia(yang bukan warganegara perlu mempunyai passport)

-  betul² nak buat duit dan menyelasaikan hutang2 anda

Kelebihan

-  sambil berniaga sambil dapat bonus

-  bonus masuk stiap bulan

-  modal hanya RM50-

-  Ada payslip

-  100% untung runcit milik anda

-   100% bonus milik anda

-  free VVIP trip

-  free bimbingan & ilmu bisnes

-  mudah sahaja...hanya dihujung jari anda... Duit terus masuk dalam akaun anda...

 Untuk pertnyaan lebih lanjut sila hubungi zura 0137951451

Nak jadi pengedar?

Nak jadi dropship?

===============

Jom berbisnes dengan zura

* Tanpa Pengalaman

* Tanpa kemahiran

* Tanpa paksaan

* Tanpa tekanan

Promotion Code: 75656