Penawa Sunnah Istiqamah

Penawa Sunnah Istiqamah

Penawa Sunnah Istiqamah

About us

Address: PT 173 Taman Sri Zasna, Jalan PCB, 15350 Kota Bharu, Kelantan

Office No: 60168824161

Email: [email protected]

Waze Name: Penawa Sunnah Istiqamah

Business Hours: 08.00a.m - 12.00a.m

Registration Number:

Promotion:

ANAKKU  INSPIRASIKU...

Assalamuallaikum ❤

Inspirasi tercetusnya PRODUK ISTIQAMAH adalah utk membantu lebih ramai golongan yg menghidapi penyakit yg paling serius dan telah membunuh beribu manusia. KANSER!!!

Saya, ibu kepada Adik Muhd (dalam gambar testimoni). Dia disahkan menghidap KANSER TULANG diawal usianya 10 bulan.

Di Hospital, keaadannya semakin teruk setelah makan ubat2tan yg diberikan doktor kerana ubt yg diberikan langsung tiada kaitan dgn penyakit kanser!

Mengambil keputusan membawa anak ke tempat perubatan tradisional. Dari hari ke hari, dari bulan ke bulan dan dari tahun ke tahun tanpa jemu dan putus asa, akhirnya...

Dengan izin Allah S.W.T., dari 10 bulan, sekarang sudah berumur 6 tahun(2018) dia semakin sihat, dari tidak boleh berjalan, skrg sudah boleh berjalan dan berlari. Daripada kurus, jadi berisi dan sudah pergi ke sekolah tadika seperti kanak2 normal yg lain Alhamdulillah Syukur kpd YANG MAHA ESA *rujuk gambar testimoni..

Hanya diatas KEIZINAN Allah semua ini berlaku, sy tidak berjanji penawar kanser ini boleh menyembuhkan tapi tidak salah utk TIDAK berputus asa dan terus ikhtiar ingin sembuh!! Allah beri ujian ini utk kita lbh kuat dimasa akn dtg Insyaallah.

Belum terlambat lagi untuk mengubati segala jenis penyakit kecuali mati...

Boleh hubungi saya ditalian berikut utk lbh lanjut -

WhatsApp: 0168824161 / 0139620311

Promotion Code: ISTIQAMAH