NANO ENERGIZER

NANO ENERGIZER

NANO ENERGIZER

About us

Assalamualaikum...

selamat Sejahtera ...

Fungsi utama Nano Energizer adalah untuk menyalut kembali (coating) bahagian dalam enjin anda seperti enjin baru (engine restoration). Untuk proses coating tersebut ianya memerlukan jarak antara 500km-1500km bergantung kepada kenderaan masing-masing. Jadi adalah disarankan agar anda mengisi Nano Energizer selepas service kereta anda kerana minyak engine yang baru dan lebih mudah untuk proses "coating" tersebut.

Atau sekiranya anda dah terlepas service dan ingin menggunakan nano energizer juga, sekurang2nya pastikan tidak lebih 3000km selepas service kereta. 

Selepas menggunakan Nano Energizer, anda tidak perlu risau lagi kerana Nano Energizer sudah melekat di dalam enjin dan ianya tidak akan keluar ketika anda service kereta.

Bagi mendapatkan hasil optimum, anda boleh menggunakan semula Nano Energizer selepas 50,000km perjalanan (lebih kurang 2,3 tahun atau sehingga 5-10 kali service, bergantung kepada jenis minyak yang digunakan). Tak mahal pun hanya rm85 sepeket tetapi hasilnya cukup mengagumkan. 

Tak percaya? Cubalah.

Cepat hubungi kami untuk maklumat lanjut: ☎Click Sini 

www.wasap.my/60187850114

https://youtu.be/io4S_VTrrKA