CONSULTANT CUCKOO

CONSULTANT CUCKOO

CONSULTANT CUCKOO

About us

MODEL TERBARU CUCKOO IRIS RM75 JE

===========================

PENAPIS AIR PANAS, SEJUK DAN SUAM 

● Senangnya nak buat susu anak

● 30 saat je siap bancuh air

● Minum air sejuk unlimited

● Air panas di hujung jari je. 

.

"Dah puas saya survey, penapis air yang ada air panas, sejuk dan suam paling murah RM120."

.

Kini Cuckoo kembali dengan promosi terhad.

Hanya RM75 sebulan sahaja. Apa yang saya dapat dengan RM75 sebulan?

.

■ Percuma Pendaftaran 

■ Percuma servis selama 7 tahun.

■ Percuma penukaran filter selama 7 tahun.

■ Waranty sepanjang 7 tahun bagi sebarang kerosakan.

■ Percuma pemasangan dan pemindahan unit

.

Betul ke semuanya free? 

Ya, memang betul, semuanya free tanpa sebarang tambahan.Sebab tu, cuckoo terjual lebih 200 ribu unit dalam masa yang singkat.

.

------------------

CUCKOO IRIS

-------------------

.

Tersedia Dengan 3 Suhu dan Kapasiti Tank yang Lebih Besar

◇ Panas 1.4Liter

◇ Sejuk 2.0Liter

◇ Suam 1.8Liter

~ Reka bentuk yang lebih stylish dan moden.

~ Dilengkapi dengan panel sentuh.

.

Kenapa perlu daftar sekarang?

~ Stok terhad. 

~ habis je promosi, harga akan kembali kepada harga asal

Klik je sini untuk wassap ~>www.wasap.my/60124391574


DAH PUAS BAGI FAMILY MINUM AIR KARAT? 

.

Ok japp

.

Mesti akak-akak dan abang-abang ada masalah ni seharian kan?

.

♡ Air paip kotor, kuning dan berbau klorin

♡ Air yang dimasak masih berkeledak dan kelihatan tak bersih

♡ Penat beli dan angkut air minuman berbotol -botol dari mesin dan kedai

♡ Penat masak air bercerek-cerek untuk di minum.

♡ Nak air panas kena masak dulu

♡ Nak air sejuk kena masukkan peti ais dulu.

♡ Penapis air sedia ada tak berservis bertahun-tahun.

Ok, saya faham, semua orang ada masalah yang sama. Dan sudah 87 Ribu rakyat Malaysia mengambil langkah yang bijak.

♧ CTOS pon boleh apply

♧ tak perlu slip gaji

♧ tak perlu garentor

♧ suri rumah pon boleh apply

♧ yang bisnes sendiri pon boleh apply

♧ yang makan gaji lagi la boleh apply

Nak tahu apa yang mereka buat?

MEREKA MEMILIH PENAPIS AIR CUCKOO

.

♤ Air bersih, sejernih kristal.

♤ Tak kelam kabut nak buat air

♤ Mudahkan keje didapur

♤ Kalau bangun lambat pon sempat lagi bancuh 3in1 

♤ Mudah hidangkan air untuk 

♤ Air dijamin SEDAP,BERSIH DAN HALAL 

♤ Air panas,suam & sejuk dihujung jari

.

Kenapa perlu pilih Cuckoo, bukan jenama X dan bukan jenama Y?

¤ Bermineral bukan RO

¤ Beralkali bukan asidik

¤ Tangki stainless steel bukan plastik

¤ Tukar filter setiap 4 bulan bukan 6 bulan

¤ Setahun tukar semua filter baru bukan 2 tahun baru tukar

¤ Guna teknology nano bukan ionizer

¤ Filter dari korea bukan china

.

CUCKOO mendapat pengiktirafan BEST SME AWARD 2015-2016 untuk penapis air dan udara di Malaysia.

.

BUKAN TU SAHAJA.

》 PROMOSI RM0 PENDAFTARAN 

》 JIMAT SEKARANG RM 265

.

ADA LAGI!

PERCUMA – Penghantaran SELURUH Malaysia

PERCUMA – Pemasangan SELURUH Malaysia

PERCUMA – Penyelenggaraan dan servis

PERCUMA – Servis berjadual pensterilan berstim setiap 4 bulan sekali

PERCUMA – Tukar filter setiap 4 bulan sekali

PERCUMA – Tukar alat gantian

PERCUMA – Kos berpindah lokasi penapis air

PERCUMA – Khidmat nasihat dari CUCKOO

PERCUMA – Full Warranty.

NAK ORDER???

PM/CALL/WATAPP,☎☎

Www.wasap.my/60124391574

PAUTAN FB :

https://m.facebook.com/nadia.cuckoo/

https://www.facebook.com/cuckoo.nadia