CARBOFLEX

CARBOFLEX

CARBOFLEX

About us

CARBOFLEX  merupakan sejenis minuman kesihatan khusus untuk menyingkirkan lemak–lemak berlebihan terutamanya di bahagian perut. Lengan, dan  juga punggung.

Ia juga membantu proses penurunan berat badan dan sebagai alternatif terbaik untuk membantu individu mendapatkan berat badan ideal.

Fokus utama CARBOFLEX juga adalah untuk membuang lemak di bahagian perut dan sekaligus mengempiskan perut buncit.

Rasainya pengalaman terbaik bersama CARBOFLEX apabila nafsu makan berlebihan anda bukan lagi masalah utama untuk anda. Jangan terkejut, apabila anda tidak berselera pun untuk memandang makanan kegemaran anda!

 FUNGSI UTAMA

Menghuraikan lemak lama & menukarkannya kepada tenagaMenyingkirkan & memusnah kan lemak-lemak lama yang menempel didalam tubuh dan mengelakkannya daripada memasuki salur darahMenghalang penyerapan lemak dan karbohidrat yang berlebihanMengurangkan nafsu makan berlebihan & memberi rasa kekenyanganMengempiskan bahagia perut, lengan dan pehaMembaiki dan meningkatkan kecekapan METABOLISME tubuhEnergetik, aktif dan bertenagaMengurangkan berat badanMembantu menstabilkan bacaan kolesterol dalam darah 

BAHAN-BAHAN LAIN

♥ Garcinia Cambogia, Green Coffee, Guarana, White Kidney Bean & L Caritine

APA ITU CLA?

CLA atau dikenali juga sebagai Conjugated Linoleic Acidmerupakan sejenis asid lemak baik yang wujud secara semulajadi yang juga terdapat dalam daging merah dan juga produk tenusu. Antaranya sumber-sumber haiwan seperti lembu dan kambing amat kaya dengan penghasilan CLA.

Kajian saintifik menunjukkan CLA dapat mengurangkan lemak badan dengan menghalang aktiviti enzim lipoprotein lipase. Enzim ini memindahkanlemak dari aliran darah ke sel-sel lemak. sebagai hasilnya, aktiviti enzim akan menurun, pengangkutan lemak ke sel-sel lemak juga akan disekat. CLA juga merangsang pecahan lemak badan yang disimpan

KEHEBATAN CLA 

Agen penguraian sel–sel lemak paling efektif dan cepatMenurunkan bacaan paras kolestrolMencegah penyerapan lemak dan mengeluarkan lebihan lemak melalui proses pembuanganFaktor utama mengurangi perasaan lapar dan kekal bertenaga sepanjang hariMenghalang lemak–lemak disimpan dlm sel–sel lemakMengelak sel–sel lemak daripada matang dan bereplikasi dan mengurangi risiko kegemukanMembakar lemak jahat  lama yang tersimpan di dalam sel–sel lemak sekaligus menghasilkan otot–otot tubuh tanpa lemak.Agen anti oksida, anti kanser dan meningkatkan kadar metabolisme serta agen pembakar lemak paling terbaik.Memecah dan membakar lemak lama serta menghalang pembentukan lemak baru

CADANGAN PENGAMBILAN

♥ Bancuh dengan 1 cawan air suam/panas dan diambil sebagai minuman pagi. Seelok-eloknya sebelum sarapan.

♥ Jika anda melakukan senaman pada waktu malam, anda juga boleh ambil 1 sachet sebelum memulakan aktiviti. Kesannya 3 kali ganda lebih cepat berbanding tanpa senaman.

www.wasap.com.my/60189150866 www.wasap.com.my/60189150866 www.wasap.com.my/60189150866